Program namijenjen svim našim vjernim kupcima.ZEKA plus potrošačke kartice su kartice namjenjene svim fizičim licima starijim od 18 godina.

Program je osmišljen na način da kupac ostvaruje popust od 5% na cjelokupan asortiman,a ujedno i sakuplja BONUS bodove na ostvareni iznos.

Način sakupljanja BONUS bodova:

1,00 KM vrijedi 1 bod.

Prilikom korištenja BONUS bodova, 50 bodova vrijedi 1,00 KM.

Primjer (na potrošenih 100 KM dobijete 100 bodova,100 bodova = 2,00 KM na Vaš račun )

Bodove se moraju  ikoristiti  do kraja kalendarske godine,te iste možete kombinovati prilikom plaćanja (bodovi+gotovina,bodovi+bankovna kartica)

BONUS bodove ostvarujete pri svakoj kupovini u svim poslovnicama Zeka-comerc,bilo da plaćate gotovinom ili bankovnom karticom.Isto vrijedi i za kupovinu u vrijeme akcija,sniženja,rasprodaja i svih drugih akcijskih aktivnosti.

Evidenciju o ostvarenim BONUS bodovima moguće je provjerit u svakom trenutku na bilo kojem POS terminalu u našim poslovnicama.

Popust i saklupljanje bodova se ne odnosi na cigarete,alkoholna i bezalkohola pića.

Na prehranu i gorivo nema rabata,ali ide sakupljanje bodova.

Reklamacija proizvoda:

Slučaj 1:

Kupac je kupio proizvod,isti je platio bodovima,i zeli povrat sredstava.U tom slučaju kupcu se vraća novac,a bodovi se automatski umanjuju za reklamirani iznos.

Slučaj 2:

Ukoliko kupac želi povrat sredstava,a saldo bodova mu je = 0 ( u međuvremenu je potrošio iste ),u tom slučaju se ponovo vraća novac,ali se iznos umanjuje za iznos bodova koji su ostavreni na reklamirani proizvod

Slučaj 3:

Kupac želi zamjenu za drugi proizvod.U tom slučaju reklamira se proizvod koji se vraća,za izos tog proizvoda automatski se umanjuje broj bodova.Kucanjem novog proizvoda,kupac dobiva broj bodova koji odgovara iznosu novog proizvoda.

Član 1.

„Zeka-comerc“ d.o.o. Gračanica (u daljem tekstu-Izdavatelj) ovim Pravilnikom uređuje način izdavanja i upotrebe  ZEKA plus kartice

Član 2.

Potrašačku karticu ZEKA plus može dobiti svako punoljetno,fizičko lice.

Član 3.

Nakon popunjavanja neophodnih ličnih podataka kaupca,izdavatelj će karticu izdati odmah na licu mjesta,ista se može početi koristiti odmah i vrijedi 12 mjeseci.Cijena kartice je 5,00 KM, a produženje iste po isteku je 2,00 KM.

Član 4.

Prilikom plaćanja kupac ce trgovcu pokazati ZEKA plus karticu,koja će se registrirati na POS terminalu.Registarcijom kartice trgovac i korisnik imaju uvid u broj sakupljenih bodova koji korisniku omogućava ostvarenje boniteta.Bodovi se mogu dobiti samo neposredno prilikom kupovine.Naknadni upis nije moguć.

Član 5.

Prilikom plaćanja kupac će tražiti od trgovca korištenje vrijednosti sakupljenih BONUS bodova.Iskorišteni bodovi se automatski skidaju sa bodovnog stanja korisnika.Realizacija sakupljenih bodova ne donosi nove bodove.

Član 6.

ZEKA plus karticu može koristiti samo njen korisnik,osoba na čije ime glasi kartica.Gubitak ili krađu kartice korisnik mora odmah prijaviti izdavatelju lično,ptem telefona ili na adresu izdavatelja.Svu eventualnu štetu koja nastane kao posljedica gubitka ili krađe snosi korisnik.

Član 7.

Izdavatelj zadržava pravo da korisniku koji na bilo koji način krši odredbe ovog pravilnika bez obrazloženja ukine daljnju upotrebu ZEKA plus kartice i proglasi je nevažećom.Korisnik mora na zahtjev izdavatelja karticu odmah vratiti,te podmiriti sve obaveze i eventualne troškove nastale upotrebom kartice.

Član 8.

Izdavatelj može promijeniti opšte odredbe za izdavanje i upotrebu kartice.Suštinske promjene načina izdavanja i upotrebe ZEKA plus kartice izdavatelj će javno objaviti.Ako korisnik zadrži karticu i nakon obavjesti o promjenama ili dopunama tih odredbi,smatrat će se da je suglasan sa istima.

Član 9.

Kupovinom ZEKA plus kartice kupac je saglasan da navedene lične podatke,Zeka-comerc doo može koristi u svrhu poslovanja karticom, za informiranje o novinama asortimanske ponude i aktualnim akcijskim aktivnostima, te da ih čuva sve do opoziva ove izjave.

Član 10.

Neovlaštena i nezakonita upotreba kartice je kažnjiva.