Program ZEKA plus potrošačke kartice je namijenjen svim našim vjernim kupcima koji su fizička lica starija od 18 godina.

Program je osmišljen na način da kupac ostvaruje popust od 5% na cjelokupan asortiman (popust se ne odnosi na akcijske artikle), a istovremeno sakuplja BONUS bodove na ostvareni iznos.

Način sakupljanja BONUS bodova:

1,00 KM vrijedi 1 bod.

Prilikom korištenja BONUS bodova, 50 bodova vrijedi 1,00 KM.

Primjer (za potrošenih 100 KM dobijete 100 bodova, 100 bodova = 2,00 KM na Vašu potrošačku karticu ZEKA).

Bodove je potrebno iskoristiti do kraja kalendarske godine, a iste možete kombinovati prilikom plaćanja (bodovi+gotovina, bodovi+bankovna kartica).

BONUS bodove ostvarujete pri svakoj kupovini u svim poslovnicama Zeka-comerc, bez obzira da li plaćate gotovinom ili bankovnom karticom. Isto vrijedi i za kupovinu u vrijeme akcija, sniženja, rasprodaja i svih drugih akcijskih aktivnosti.

Evidenciju o ostvarenim BONUS bodovima možete provjeriti u svakom trenutku na bilo kojem POS terminalu u našim poslovnicama.

Popust i sakupljanje bodova se ne odnosi na cigarete, alkoholna i bezalkoholna pića.

Na prehranu i gorivo nema popusta, ali se ostvaruju bodovi.

Reklamacija proizvoda:

Slučaj 1: Kupac je kupio proizvod, isti je platio bodovima i želi povrat sredstava. U tom slučaju kupcu se vraća novac, a bodovi se automatski umanjuju za reklamirani iznos.

Slučaj 2: Ukoliko kupac želi povrat sredstava, a saldo bodova mu je 0 (u međuvremenu je potrošio iste), u tom slučaju se ponovo vraća novac, ali se iznos umanjuje za iznos bodova koji su ostvareni na reklamirani proizvod.

Slučaj 3: Kupac želi zamjenu za drugi proizvod. U tom slučaju reklamira se proizvod koji se vraća, za iznos tog proizvoda automatski se umanjuje broj bodova. Kupac dobija broj bodova koji odgovara iznosu novog proizvoda.

Pravilnik:

Član 1: “Zeka-comerc” d.o.o. Gračanica (u daljem tekstu – Izdavatelj) ovim Pravilnikom uređuje način izdavanja i upotrebe ZEKA plus kartice.

Član 2: Potrošačku karticu ZEKA plus može dobiti svako punoljetno fizičko lice.

Član 3: Nakon popunjavanja neophodnih ličnih podataka kupca, izdavatelj će odmah izdati karticu na licu mjesta. Kartica se može početi koristiti odmah i vrijedi 12 mjeseci. Cijena kartice je 5,00 KM, a produženje nakon isteka iznosi 2,00 KM.

Član 4: Prilikom plaćanja, kupac će trgovcu pokazati ZEKA plus karticu, koja će se registrirati na POS terminalu. Registracijom kartice trgovac i korisnik imaju uvid u broj sakupljenih bodova koji korisniku omogućava ostvarenje pogodnosti. Bodovi se mogu dobiti samo neposredno prilikom kupovine. Naknadni upis nije moguć.

Član 5: Prilikom plaćanja, kupac će tražiti od trgovca korištenje vrijednosti sakupljenih BONUS bodova. Iskorišteni bodovi se automatski oduzimaju sa stanja bodova korisnika. Realizacija sakupljenih bodova ne donosi nove bodove.

Član 6: ZEKA plus karticu može koristiti samo njen korisnik, osoba na čije ime glasi kartica. Gubitak ili krađu kartice korisnik mora odmah prijaviti izdavatelju lično, putem telefona ili na adresu izdavatelja. Svu eventualnu štetu koja nastane kao posljedica gubitka ili krađe snosi korisnik.

Član 7: Izdavatelj zadržava pravo da korisniku koji na bilo koji način krši odredbe ovog pravilnika bez obrazloženja ukine dalju upotrebu ZEKA plus kartice i proglasi je nevažećom. Korisnik mora na zahtjev izdavatelja odmah vratiti karticu, te podmiriti sve obaveze i eventualne troškove nastale upotrebom kartice.

Član 8: Izdavatelj može promijeniti opće odredbe za izdavanje i upotrebu kartice. Suštinske promjene načina izdavanja i upotrebe ZEKA plus kartice izdavatelj će javno objaviti. Ako korisnik zadrži karticu i nakon obavijesti o promjenama ili dopunama tih odredbi, smatrat će se da je saglasan s njima.

Član 9: Kupovinom ZEKA plus kartice kupac se slaže da navedene lične podatke Zeka-comerc d.o.o. može koristiti u svrhu poslovanja karticom, za informiranje o novostima u asortimanu i aktualnim akcijskim aktivnostima, te da ih čuva sve do opoziva ove izjave.

Član 10: Neovlaštena i nezakonita upotreba kartice je kažnjiva.

Kupi Loyalty karticu